ΕλληνικάEnglishDeutschItalianRussianFrenchEspañol

Εισαγωγή στο Forum καιρός

Μέγεθος γραμματοσειράς

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Εισαγωγή στη Μετεωρολογία
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Εισαγωγή στη Μετεωρολογία
Γιώργος Κουκουβέλας
Fresh Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Εισαγωγή στη Μετεωρολογία 4 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 0
Αγαπητοί Φίλοι
Πριν από λίγο μπήκα στο forum για πρώτη φορά. Θα ήθελα να ρωτήσω :
α. Μένω στο Διδυμότειχο κι απ' ότι είδα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σταθμός στην πόλη μου, ώστε να υπάρχει κάποια ενημέρωση για τις προβλέψεις. Πως και που μπορεί να στηθεί ένας Μ.Σ. ώστε να υπάρχουν δεδομένα στο site και για την πόλη μου?
β. Οι γνώσεις μου στη μετεωρολογία είναι πάρα πολύ μικρές. Υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο για αρχάριους ώστε να μάθω κάτι παραπάνω;
Ευχαριστώ

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
Κώστας Κωνσταντινίδης
Fresh Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Καβάλα
Απ:Εισαγωγή στη Μετεωρολογία 4 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 1
Φιλε γιωργο σε αυτα πρεπει να απαντηση ο δημητρης.Ολα ειναι θεμα μελετης και στατιστικον.

Λευτέρης Παπαδόπουλος
Διαχειριστής
graphgraph
Απ:Εισαγωγή στη Μετεωρολογία 4 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 5
Αγαπητέ Γιώργο, σε ευχαριστούμε που μπήκες στην παρέα μας. Εκτός από ερασιτέχνες επιστήμονες και γενικότερα λάτρες των φυσικών φαινομένων και της φύσης γενικότερα, εδώ είμαστε και φίλοι. Το φόρουμ που βλέπεις είναι κατά την γνώμη μου πρότυπο φόρουμ μετεωρολογίας και φυσικών φαινομένων. Πρώτο εδώ γράφουμε όλοι με τα επώνυμα μας. Δεύτερον είμαστε πλέον φίλοι. Καθημερινά ασχολούμαστε με τα τρέχοντα καιρικά φαινόμενα, και εκθέτουμε τις απόψεις μας. Οι κανόνες μας είναι σεβασμός και ποιότητα αρθρογραφίας. Λοιπόν σε καλοσωρίζω στο φόρουμ και εύχομαι να είσαι και εσύ το λιθαράκι που θα μας οδηγήσει στο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τις ιδέες σου για μετεωρολογικό σταθμό. Θ σου πρότεινα να περιμένεις λίγο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα καταφέρουμε να προμηθευτούμε σταθμούς και να φτιάξουμε ένα δίκτυο που θα αλλάξει τα δεδομένα. Πάνω από όλα θέλω να ξέρεις ότι ο σκοπός που υπάρχει το www.kairos.gr είναι να προάγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους χρήστες του. Υπάρχουν αρκετά εργαλεία μέσα στο σίτε που καλό είναι να ψάξεις πριν περάσεις στον σταθμό. Όσον αφορά τα βασικά στην μετεωρολογία. www.kairos.gr/alla/meteo-science.html
μπές στο παραπάνω και κάνε αναζήτηση. Βγαίνου πάρα πολλά αποτελέσματα, το τσέκαρα ήδη.

Εδώ αρκετά θέματα έχουν περαστεί στην Βάση δεδομένων του www.kairos.gr.
Η προσπάθεια ήταν έντονη πίστεψτε με. Οπότε ότι λείπει απλά με μια μικρή αναφορά σύντομα θα περαστεί μέσα. Ευχαριστώ και καλώς ήρθες.

Τελευταία διόρθωση: 09/03/2010 21:32 από sellinios.
Kairos.gr Team
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1

Ενδιαφέρουσες Λειτουργίες

image

Χειμερινοί προορισμοί

Δείτε όλους τους πιθανούς προορισμούς για αυτό τον χειμώνα.
image

Σεισμοί

Δείτε όλους τους σεισμούς που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα..
image

Προγνώσεις θαλασσών

Δείτε τις προγνώσεις σχετικά με τις ελληνικές θάλασσες.
image

Λεξικό όρων

Μάθετε για όλους τους όρους που σχετίζονται με την επιστήμη του καιρού.